Δεν μάσησε τα λόγια του ο Τάσος Κωστής για τα ριάλιτι, την επιστροφή του Big Brother, το MasterChef αλλά και την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες».

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Μαρία η άσχημη», σειρά στην οποία έπαιζε τον ρόλο του πατέρα της Αγγελικής Δαλιάνη.

Με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης «Οι Λαντζέρηδες» στο Σύγχρονο Θέατρο, ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στην οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα ριάλιτι αλλά και τις «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες σημειώνουν υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης.

Ο ηθοποιός Τάσος Κωστής μίλησε  για τα αγαπημένα του σίριαλ.

«Παρακολουθώ το MasterChef γιατί έχει μια ποιότητα, μια ευγένεια. Είναι ριάλιτι αλλά η αντιμετώπιση των κριτών και ο τρόπος συμπεριφοράς είναι ευγενικός. Είναι λάιτ ριάλιτι και μου αρέσει».

Αναφορικά με το Big Brother που θα ξεκινήσει με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη ο Τάσος Κωστής είπε:

«Δεν το βλέπω και δεν θα το δω, δεν με αφορά, δεν μου αρέσει να βλέπω από την κλειδαρότρυπα. Δεν έχει να μου πει κάτι. Το MasterChef είναι και εκπαιδευτικό, εκεί προσπαθούν να κάνουν κάτι, να πετύχουν».

Η άποψη του ηθοποιού Τάσου Κωστή για τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν αποστομωτική:

«Όποτε μπορώ βλέπω Μέλισσες, αλλά θέλω να ρωτήσω «Είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία εδώ; Μιλάμε ή απλά λέμε ποιος θα κάνει τι με ποιον.

Αυτό το βλέπαμε με μεγάλη επιτυχία στο «Τόλμη και Γοητεία», ένα αμερικάνικο σίριαλ. Γίνεται ένα περίπου τέτοιο πράγμα. Η ελληνική επαρχία είναι αυτό; Να υπάρχει κάτι το ωφέλιμο από κάτω».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Τάσος Κωστής: