Εκτός «Happy Day» ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς το πρωί της Τετάρτης και όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έμεινε προληπτικά στο σπίτι, καθώς είναι άρρωστος και με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα με τον κοροναϊό, δεν θέλουν να το ρισκάρουν.

«Ο Κώστας μας είναι λίγο αδιάθετος και με όλα αυτά που γίνονται, καταλαβαίνετε ότι τον έχουμε βάλει σε καραντίνα για καλό και για κακό. Προληπτική καραντίνα, δεν έχει κάτι που σχετίζεται, σε πρώτη φάση, με κάτι από όλα αυτά που συζητάμε με τον κοροναϊό. Ωστόσο όταν έχεις ένα σιναχάκι, είσαι λίγο αρρωστούλης, κάθεσαι στο σπίτι για να προστατεύσεις και τους άλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τον συνεργάτη της.

Το πρωί της Πέμπτης δε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε στο θέμα, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του Κώστα Φραγκολιά.

«Θέλω να πω κάτι για τον Κώστα Φραγκολιά. Επειδή έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ιστορία και ίσως φταίω κι εγώ που δεν είπα πολλές λεπτομέρειες προστατεύοντάς τον. Ο Κώστας μας έπαθε ή τροφική δηλητηρίαση από κάτι που έφαγε ή γαστρεντερίτιδα. Το μόνο σύμπτωμα που είχε είναι αυτό που σε στέλνει στην τουαλέτα και δεν μπορείς να σηκωθείς. Καταλαβαίνετε όμως, ότι και η γαστρεντερίτιδα είναι κολλητική και είμαστε σε μια εποχή που όλοι προσέχουμε και θέλουμε να είμαστε καλά.

Το ξεκαθαρίζω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν έχει κανένα σύμπτωμα που μπορεί να σχετίζεται ή να υπάρχει υπόνοια κορονοϊού. Ανησύχησαν οι δικοί του άνθρωποι, ακόμα και η μανούλα του. Εγώ, προστατεύοντάς τον, γιατί δεν είναι κομψό να λες για έναν άντρα δύο μέτρα ότι έχει διάρροια και έχει πάρει αγκαζέ την τουαλέτα, είπα ότι είναι λίγο αρρωστούλης. Ο Κώστας είναι ήδη σήμερα πολύ καλύτερα και ήθελε να έρθει. Απλά είπαμε μία στο εκατομμύριο να μην είναι τροφική δηλητηρίαση και να έχει γαστρεντερίτιδα του είπαμε να μείνει σπίτι. Περαστικά Κώστα. Είναι μία χαρά. Καμία υπόνοια για κάτι άλλο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: