Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο γνωστός ηθοποιό Λάκης Κομνηνός, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (16/3) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μιλώντας για άγνωστες πτυχές τις επαγγελματικής και της προσωπικής του ζωής.

Οι θαυμάστριες και το άγνωστο περιστατικό με το σκισμένο πουκάμισο

Μεταξύ άλλων ο Λάκης Κομνηνός μίλησε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού από τις θαυμάστριες της εποχής του.

«Εκείνα τα χρόνια τυπώναμε φωτογραφίες και ήταν δαπανηρό το παιχνίδι αυτό με τα αυτόγραφα. Δεν είναι όπως τώρα με τις selfies και όλα τα κορίτσια που θέλουν κάθονται με το κινητό και δεν παίρνουν φωτογραφία ή αυτόγραφο.

Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ινδάλματα. Ήταν οι ηθοποιοί του κινηματογράφου, οι οποίοι είχαν μια μαζικότητα ας πούμε, οι ποδοσφαιριστές και λίγο άρχιζαν τότε οι τραγουδιστές.

Αυτοί λοιπόν είχαν μπει στο παιχνίδι του κυνηγητού, του ινδάλματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Κομνηνός.

«Και θα σας πω ένα περιστατικό για να το αιτιολογήσω αυτό. Όταν ήμασταν νέοι ηθοποιοί με τον μακαρίτη τον Τζανετάκο, κάναμε πολύ παρέα. Και εξαιρετικός ηθοποιός και στην παρέα.

Εκείνη την εποχή οι θίασοι, τα πετυχημένα έργα πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν μαζί στον θίασο και πηγαίναμε στη Θεσσαλονίκη να συνεχίσουμε τις παραστάσεις.

Συμπτωματικά εκείνη την ημέρα, είχαμε ίσα ίσα λεφτά για να πάμε στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μας πλήρωναν. Ήταν τσίμα, τσίμα που λέμε.

Σταματάμε να βάλουμε βενζίνη με τα τελευταία μας λεφτά, γιατί πηγαίναμε με το αυτοκίνητό του, και πληρώναμε ρεφενέ τα καύσιμα και τα έξοδα.

Εκείνη την ώρα σχολάει ένα σχολείο θηλέων και μας πέρνουν χαμπάρι και έγινε εκεί…

Μας έσκισαν τα πουκάμισα… Βγάζαμε και υπογράφαμε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου τα αυτόγραφα.

Οπότε εκεί που υπογράφαμε για να ικανοποιήσουμε τις θαυμάστριες, γυρνάει ο Τζανετάκος και μου λέει ‘ρε συ αν ήξεραν ότι είμαστε με 20 δραχμές στην τσέπη, θα μας ζήταγαν αυτόγραφα;’. Αυτό με σημάδεψε και προσπαθούσα στη ζωή μου αυτό να μην το ξεχάσω» αποκάλυψε ο ίδιος.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του και η πρόταση γάμου

«Ήμουν 40 ετών στον δεύτερο γάμο μου με την Τζόρτζια Κοντράρου. Δεν μπερδευόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου, μετά λείπουμε τακτικά και έτσι δημιουργείται η επιθυμία να ξαναβρεθούμε» δήλωσε ο Λάκης Κομνηνός μιλώντας για τον γάμο του με την Τζόρτζια Κοντράρου.

Για πρώτη φορά η σύζυγός του Τζόρτζια Κοντράρου μίλησε για την γνωριμία τους και την πρόταση γάμου.

«Γνωριστήκαμε τυχαία σε δημοσιογραφική παρέα, εγώ δεν είχα ποτέ σχέση στο επάγγελμά μου με τον καλλιτεχνικό χώρο. Όμως έκανα παρέα με δημοσιογράφους που έκαναν παρέα με καλλιτέχνες. Σε μια έξοδο έτυχε να είναι ο Λάκης και έτσι γνωριστήκαμε.

Το πρώτο βήμα το κάναμε και οι δύο. Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. Δεν ήμασταν στην ηλικία που θα έλεγε ο ένας στον άλλον ‘θες να τα φτιάξουμε’.

Η πρόταση γάμου, την θυμάμαι πολύ καλά, ήταν σε μια περίοδο που είχα πολύ δουλειά, στη διάρκεια του ειδικού δικαστηρίου. Τότε, ήταν κάπου Νοέμβριος, πλησιάζαμε στις γιορτές και τελείως ξαφνικά μου είπε παντρευόμαστε στις 21 Δεκεμβρίου. Να φανταστείς ούτε εγώ ούτε ο Λάκης ξέραμε ότι δεν γίνονται γάμοι πριν από τα Χριστούγεννα.

Ετοιμάσαμε τον γάμο και όταν πήγαμε να πάρουμε τις άδειες μας είπαν δεν μπορείτε να παντρευτείτε, γιατί δεν γίνονται γάμοι αυτή την περίοδο. Παντρευτήκαμε στη Μάνη, επικοινωνήσαμε με τους εκεί ιερείς, οι οποίοι μας είπαν ελάτε να παντρευτείτε εδώ, εδώ είναι άλλος ο Θεός. Και έτσι μας πάντρεψαν» περιέγραψε η δημοσιογράφος.