Μια ανάρτηση που έκανε η Μαρία Σολωμού στο Instagram  ήταν αρκετή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την επέπληξαν επειδή έκανε μια βόλτα με το ποδήλατό της.

Η Μαρία Σολωμού στηρίζει την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και η ίδια βρίσκεται σε άτυπη καραντίνα στο σπίτι της, μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Στη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να ποζάρει μπροστά από το ποδήλατό της ενώ στη λεζάντα της η ίδια έγραψε:

«Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου……
Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια …. πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω… ποσες κουβεντες…..γιατί του μιλάω κι ολας……η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω …είχα να το πιάσω από περσυ… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…. Γεια σου πάλι!!!!» 

View this post on Instagram

Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου…… Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια …. πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω… ποσες κουβεντες…..γιατί του μιλάω κι ολας……η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω …είχα να το πιάσω από περσυ… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…. Γεια σου πάλι!!!! #staysafe

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official) on

Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε οδήγησαν την Μαρία Σολωμού στο να απαντήσει με τον δικό της τρόπο:

«Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε το σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο.

Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου.

Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού σε βίντεο που δημοσίευσε.