Η Νικολέττα Ράλλη όλο αυτό το διάστημα κρατούσε την σχέση της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας. Το ερωτευμένο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία του αφού η Νικολέττα Ράλλη θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

«Aν εξαιρέσεις μια σχέση στο παρελθόν, που έτυχε να είναι γνωστός ο άντρας γι’ αυτό και πήρε δημοσιότητα, ποτέ κανείς δεν ξέρει με ποιον ήμουν και πως ήμουν.

Δεν έχω βάλει ποτέ φωτογραφία με άντρα στο Instagram και δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ την προσωπική μου ζωή. Αν έχω ερωτηθεί, δεν έχω απαντήσει γιατί απλά δεν θέλω»

Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά απέχει πάρα πολύ το να το φαντάζεσαι και να σου συμβαίνει» είχε δηλώσει η Νικολέττα Ράλλη  στην πρώτη της συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια παραμένει στο σπίτι και προφυλάσσεται όσο μπορεί από την πανδημία του κοροναϊού, ενώ  είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μέσω του Instagram κυρίως μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής με τους ακολούθους της και έτσι έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ όμορφη σχέση μαζί τους.

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει τον 7ο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης και μπορεί μέχρι τώρα να μην αναρτούσε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, όμως, πλέον μας δείχνει ότι βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από τη γέννηση του μωρού.

Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε μάλιστα σε μια από τις αναρτήσεις της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της.

«Όταν έχεις φάει πολύ πεπόνι… Ξεκινάω beaute και ίσιωμα μαλλιού, γιατί έχει έξοδο το βράδυ, μέχρι το σαλόνι…» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε,αναφερόμενη παράλληλα και στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε.