Τα φετινά γενέθλια της Gigi Hadid ήταν εντελώς διαφορετικά και σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα στο διάσημο μοντέλο.

Εκτός από το γεγονός το διάσημο μοντέλο γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια  στο αγρόκτημα της οικογένειάς της Gigi Hadid στην Πενσυλβάνια όπου περνάει την καραντίνα, υπάρχει ένας ακόμα σημαντικός λόγος για τον οποίο η Gigi Hadid δεν θα ξεχάσει ποτέ τα 25α της γενέθλια.

Όσοι είδαν βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της Zayan Malik και την αδελφή της Bella Hadid, παρατήρησαν ότι η κοιλιά της είναι αρκετά φουσκωμένη.

Λίγο αργότερα ήρθε και το ρεπορτάζ του ΤΜΖ που έκανε τον γύρο όλων τα lifestyle ΜΜΕ, με την είδηση ότι το μοντέλο είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα.

Η Gigi Hadid και ο σύντροφός της, Zayan Malik , περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 25χρονη διανύει την 20ή εβδομάδα κύησης ενώ πηγή κοντά στο ζευγάρι, επιβεβαίωσε στο Entertainment Tonight την είδηση τονίζοντας:

«Η Gigi κράτησε το μυστικό μέσα στην οικογένεια και τους φίλους της για λίγο καθώς ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενοι».

Η σχέση της 25 ετών Gigi Hadidκαι του αγαπημένου της που είναι πρώην μέλος των One Direction, ξεκίνησε το 2015, ενώ στην πορεία χώρισαν και τα ξαναβρήκαν αρκετές φορές.

Εδώ και μερικούς μήνες είναι ξανά μαζί και περιμένουν εναγωνίως να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η νεαρή είχε περπατήσει στην πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλιά στις αρχές Μαρτίου, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία στην αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της.