Ο Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο γιος του βρετανού πρίγκιπα Χάρι και την αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους γονείς του που απαθανάτισαν το γεγονός σε βίντεο με την μητέρα του να του διαβάζει ένα παραμύθι.

Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στην σελίδα στο Instagram της φιλανθρωπικής οργάνωσης Save the Children, η Μέγκαν Μαρκλ διαβάζει στον Άρτσι που γελάει και φοράει ένα λευκό φορμάκι ένα από τα αγαπημένα του παραμύθια, το «Παπάκι!Κουνελάκι!».

Το βίντεο γυρίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο από τον Χάρι, ο οποίος ακούγεται πίσω από την κάμερα να κρυφογελάει.

Ο Άρτσι είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι γονείς του είναι γνωστοί ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποιον τίτλο.

Η οργάνωση Save the Children ευχήθηκε και αυτή χρόνια πολλά στον Άρτσι, ενώ ευχαρίστησε την Μέγκαν Μαρκλ η οποία με αυτό τον τρόπο βοήθησε στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση παιδιών.

Το ζευγάρι πλέον ζει στο Λος Άντζελες, αφού άφησαν τον Καναδά όπου είχαν εγκατασταθεί αρχικά μετά την ανακοίνωση της απόφασής τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Επέλεξαν να δημοσιεύσουν στον λογαριασμό της φιλανθρωπικής οργάνωσης το βίντεο, προκειμένου να αναδείξουν την καμπάνια που κάνει για την υποστήριξη των παιδιών που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κοροναϊού, σύμφωνα με εκπρόσωπό τους.

«Καθώς γιορτάζουν αυτή την οικογενειακή στιγμή, ο δούκας και η δούκισσα ήθελαν να συνεχίσουν να ευαισθητοποιούν τον κόσμο για την ανάγκη της παροχής τροφίμων και εκπαιδευτικών πόρων σε εκατομμύρια παιδιά», σημείωσε ο εκπρόσωπός τους.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας ανέβασαν μηνύματα και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του Άρτσι.

«Ευχόμαστε στον Άρτσι χαρούμενα πρώτα γενέθλια!», έγραψε σε μήνυμα στο Twitter το Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου βρίσκεται το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1257942425097523201?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1257942425097523201&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2020%2F05%2F07%2Flife%2Ffizz%2Fmegkan-kai-xari-giortasan-ta-prota-genethlia-tou-artsi%2F