Ο Bono, o frontman των U2 γιόρτασε στις 10 Μαΐου τα 60α του γενέθλια και θέλησε να ευχαριστήσει με τον δικό του τρόπο όλους τους μουσικούς που, όπως λέει και ο ίδιος, του έσωσαν τη ζωή.

Έτσι, έγραψε μερικά γράμματα τα οποία στέλνει διαδικτυακά στους καλλιτέχνες προκειμένου να τους ευχαριστήσει προσωπικά για την επίδραση που είχαν πάνω του, ενώ δημιούργησε και μια playlist με 60 τραγούδια που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα.

«Αυτά είναι μερικά από τα τραγούδια που μου έσωσαν τη ζωή. Εκείνα χωρίς τα οποία δε θα μπορούσα να έχω ζήσει. Εκείνα που με έφεραν μέχρι εδώ, από το 0 στο 60, μέσα από όλες τις δυσκολίες και τους μπελάδες», δήλωσε ο Bono.

Οι μουσικές επιλογές των frontman των U2 συμπεριλαμβάνουν ονόματα, όπως αυτά των David Bowie, Billie Eilish, The Beatles, The Clash, Ramones, Patti Smith, Rolling Stones και πολλά περισσότερα!

Η πρώτη επιστολή δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα, προς τους Billie Eilish και Finneas, σχετικά με το τραγούδι τους «everything i wanted».

«Μπαίνω μέσα στο τραγούδι σας και είναι μία μαύρη ομορφιά, πανέμορφα ευαίσθητη με πόνο, τρομακτική, ατρόμητη και γεμάτη ανησυχία, όμως εσείς δε φοβάστε μέσα σε αυτό. Το εκφράζετε, για να μπορέσετε να κατακτήσετε αυτό το συναίσθημα που ενοχλεί», έγραψε ο Bono.

Απολαύστε παρακάτω το playlist με τα τραγούδια που έσωσαν τη ζωή του Bono