Σε μία συνέντευξη εκ βαθέων ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άνθρωπό του, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια και ζουν μία υπέροχη ζωή, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο γάμου.

Συγκεκριμένα από τον καναπέ της εκπομπής DOT ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την απόφασή του να κόψει το τσιγάρο, τα κιλά που έχασε με τη… συμβολή της Κάτιας Δανδουλάκης, αλλά και για το πόσο ευτυχισμένος είναι που βρήκε τον άνθρωπό του.

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από λαίλαπες να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, για την αγάπη, για τη δουλειά μου. Πάντα δικό μου ήταν το θέμα.

Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορεί να γίνουν άνθρωποι της ζωής σου. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι έγιναν όλα για να έχω την τύχη να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο στη ζωή μου» είπε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

Όταν ρωτήθηκε για τη διάρκεια της σχέσης του αυτής, απάντησε:

«Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Ακόμα και γάμο θα έκανα για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει ακόμα. Έχω κάνει έναν άλλο γάμο που δεν φτούρησε. Για οικονομικό λόγο κυρίως θα ήθελα να κάνω γάμο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας :