Η ηθοποιός, Άννα Φόνοσυ, Μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, την Ελένη Μενεγάκη και το πιο αστείο σκηνικό που της συνέβη πρόσφατα

Η επιστροφή στην τηλεόραση και η Ελένη Μενεγάκη

«Θα κάνω τηλεόραση μετά από 20 χρόνια. Θα είναι η συνέχεια από τους “Ρακοσυλλέκτες” στην ΕΡΤ. Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελένη Μενεγάκη. Φεύγει από την τηλεόραση και δεν θα έχω πάει στην εκπομπή της. Δεν με έχει καλέσει ποτέ. Δεν είχα ποτέ την εντύπωση ότι είναι χαζή, ήξερα ότι είναι έξυπνη και αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι καλό να καθίσει λίγο καιρό, να ανανεωθεί…», είπε η Άννα Φόνσου για την Ελένη Μενεγάκη.

Το απίθανο περιστατικό της κηδείας

«Έχασα μια ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, την έλεγαν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κοροναϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος και λέει “δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος, ντροπή στους Έλληνες”.

Πάει ένας συγγενής μου και του λέει ότι είναι εδώ η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός. Λέει “που είναι;”. Του λέω “εγώ είμαι” και μου απαντάει “γιατί είσαι τόσο νέα;”», είπε με χιούμορ η Άννα Φόνσου.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της