Πρόσφατα, ο βασιλικός φωτογράφος Tim Rooke αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Us Weekly ότι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έβγαινε πάντα αψεγάδιαστη στις φωτογραφίες της, καθώς είχε το δικό της μυστικό για την τέλεια εικόνα. Η πόζα της, ήταν αυτή που την έβγαζε πάντα ασπροπρόσωπη.Η ίδια ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του πλανήτη και ακόμα ο κόσμος συγκινείται κάθε φορά που την μνημονεύει. Και μπορεί να είχε φυσική ομορφιά χωρίς αμφιβολία, όμως κατάφερνε να βγαίνει λαμπερή και εντυπωσιακή σε όλες τις φωτογραφίες.

Όπως δήλωσε ο Rooke, τα βασιλικά μέλη συνήθως κάνουν πολύ βαρετά πράγματα για τις φωτογραφίες του και είναι λίγο λογικό, αν σκεφτεί κανείς τη θέση τους και την εικόνα που πρέπει να δείχνουν. Η Νταϊάνα όμως είχε το δικό της στιλ και κατάφερνε να ξεφεύγει από αυτήν τη λούπα.

Μάλιστα μια από τις καλύτερες φωτογραφίες της, ήταν αυτή από τα 36α γενέθλια της που δυστυχώς ήταν και τα τελευταία που γιόρτασε. Ο φακός την αποθανάτησε την ώρα που έφτανε στην Tate Gallery για το πάρτι της και βγήκε από το αυτοκίνητο κάνοντας έναν ελαφρύ χαιρετισμό.

Ενώ τα βασιλικά μέλη μιλούν με όσους τους χαιρετούν ξεχνώντας ότι κάποιος τους φωτογραφίζει, η Νταϊάνα δεν αμελλούσε ποτέ να κοιτάξει και τον φακό, συνεχίζοντας να διατηρεί την φυσικότητα της στιγμής. Εκτός από αυτό, ο Rooke δήλωσε ότι ήταν και ένας πολύ φιλικός και ζεστός άνθρωπος, κάτι που έκανε τους φωτογράφους να θέλουν να την φωτογραφίζουν ακόμα πιο πολύ.

Μετά το θάνατο της το 1997, ο Rooke συνέχισε να φωτογραφίζει τη βασιλική οικογένεια και ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος φυσικά και ήξερε πως να ποζάρει με τον τρόπο του.

 

Πηγή: pink.gr