Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, μιλάει στο Λοιπόν, μετά την αποχώρησή του από το τηλεοπτικό σόου τραγουδιού και αποκάλυψε την γνώμη του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει τραβήξει την προσοχή μεγάλης μερίδας κοινού με την ενδυματολογική άποψή του, αλλά και με τη συμπεριφορά του, οι οποίες σχολιάζονται κάθε φορά.

Ο Τρύφωνας είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος, έχει αυτογνωσία, γνωρίζει ότι δεν έχει καμιά φωνάρα και, μέσα από τις στυλιστικές του ιδιαιτερότητες, προσπαθεί να κάνει κάτι. Ο Τρύφωνας είναι χαριτωμένη προσωπικότητα, κι επειδή ο κόσμος δεν το έχει μόνο για τραγούδι το σόου, το έχει κι ως τι ατάκα θα πεις, τι θα φορέσεις, τον έχει πολύ ψηλά… Μαγκιά του, το παιδί να φτάσει μέχρι το τέλος. Καθένας έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα κι είναι σεβαστή. Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες είναι για τα τετράδια. Αυτό το σόου είναι μια μικρή κοινωνία. Αν βάλεις τα 14 ζευγάρια, συν οι υπόλοιποι, οι τεχνικοί, είναι 50 άτομα. Σε μια τέτοια κοινωνία, υπάρχουν άνθρωποι έξυπνοι, ηλίθιοι, τολμηροί, φωνάρες, ταλαντούχοι, ατάλαντοι, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν διάφορες προσωπικότητες. Όπως για να συνδεθεί μια κοινωνία χρειάζεται τους πάντες, έτσι κι ένα σόου, που είναι η μικρογραφία μιας κοινωνίας, χρειάζεται όλες τις προσωπικότητες. Δεν έχω τίποτα με κανέναν άνθρωπο.

Αυτό δεν είναι «άδικο», δεδομένου ότι κρίνεται η φωνή, οπότε κάποιος με ταλέντο αυτόματα «αδικείται»;

Αν θέλει κάποιος, όπως εγώ, που έχω μια αντικειμενικά καλή φωνή, όπως η Δέσποινα (Ολυμπίου), ας μην πηγαίναμε, ξέροντας τι υπάρχει, πολύ απλά είναι τα πράγματα. Πας για άλλο λόγο σ’ αυτό το σόου, το οποίο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου αρέσει;

Ως τι;

Ως διαγωνιζόμενη στο συγκεκριμένο σόου.

Τι εννοείς αν μου αρέσει, σαν φωνή; Ξέρει και η κοπέλα ότι δεν έχει φωνή, το έχει πει χίλιες φορές και η ίδια, εγώ το λέω; Η φωνή που έχει… Της το έχουν πει χίλιες φορές στην επιτροπή ότι είναι ένα ωραίο κορίτσι… Πήγε κι εκείνη ν’ αγωνιστεί για να φτάσει πιο ψηλά. Όλη η επιτροπή το λέει ότι δεν έχει φωνή, δεν είναι κάτι που δεν το ξέρει η ίδια. Είναι ένας ήσυχος κι ευγενής άνθρωπος, μια καλή κουβέντα ανταλλάξαμε όσο ήμασταν στο σόου.