Το σύνηθες, είναι να προκύπτει ο γάμος κατόπιν μιας μακροχρόνιας σχέσης. Και λένε κατόπιν μακροχρόνιας σχέσης, για να έχουν αποκλειστεί τα περισσότερα ενδεχόμενα ότι δεν ταιριάζετε.

Ταύρος

Ξεκάθαρα ναι! Είναι το ζώδιο που ίσως να σκεφτόσουν αλλά δεν ήσουν και εντελώς σίγουρη για αυτό μιας και από το μυαλό σου πέρασε ο Καρκίνος και ο Ιχθύς πρώτα.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να παντρεύεται, να κάνει οικογένεια και γενικά να έχει σταθερότητα στη ζωή του. Θα μου πεις και τα άλλα ζώδια δεν το θέλουν αυτό;

Σαφέστατα, όμως δε βιάζονται όπως ο Ταύρος. Αν δει ότι τα λέτε καλά και ότι ταιριάζετε, θα κάνει σενάρια πώς θα ήταν να καταλήξετε να έχετε σχέση και κάποτε να παντρευτείτε.

Αυτές οι κέψεις συμβαίνουν στο μυαλό του όση ώρα βρίσκετε στο πρώτο, μάλιστα στο πρώτο κιόλας ραντεβού. Θα παρουσιάσει ανά διαστήματα τον εαυτό του ως πιο «κυνικό» αλλά as a matter of fact που λένε και οι Άγγλοι, δεν έχει στόχο να βγει ένα ραντεβού το οποίο δε θα έχει μέλλον μπροστά του.

Θα μου πεις ότι όλο αυτό είναι αρκετά γρήγορο και θα σου πω ότι ναι και φυσικά έχεις δίκιο! Όμως ο άντρας Ταύρος, δεν είναι εκεί για να «παίξει» μαζί σου συναισθηματικά. Ούτε είναι εκεί για να σε χειριστεί ψυχολογικά. Είναι εκεί για να μείνει εκεί!

Δε σου λέω παντρέψου τον! Σου λέω άστον στη φαντασία του και στη σκέψη του και πού ξέρεις; Μπορεί να τον ερωτευτείς και να τον αγαπήσεις με τον καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: