Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Υρώ Μανέ η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς πέρασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας στο Πήλιο, ενώ αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της τηλεοπτικής σειράς «Εγκλήματα».

Με την καραντίνα λόγω κοροναϊού να τη βρίσκει, για καλή της τύχη όπως είπε, στο Πήλιο, η ηθοποιός περιέγραψε το πώς βίωσε τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά και τους λόγους που συνειδητά έμεινε μακριά από την Αθήνα, επιλέγοντας να περάσει το διάστημα αυτό στο χωριό της.

Πέρα από τις προσωπικές αποκαλύψεις για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση ήταν και το κεφάλαιο «Εγκλήματα» με την ηθοποιό να περιγράφει όσα ωραία βίωσε στην επιτυχημένη σειρά.

«Τώρα που βλέπω τα «Εγκλήματα» σε επαναλήψεις μου αρέσει πολύ, γιατί είναι σαν να μην είμαι εγώ αυτή που βλέπω. Βλέπεις ένα σίριαλ, δεν ταυτίζεσαι πια. Ό,τι έγινε έγινε, δεν κάθεσαι όπως τότε να πεις «δεν την είπα καλά αυτή την ατάκα» ή «δεν το έκανα καλό αυτό».

Τότε υπήρχε αγωνία γιατί χτίζαμε πράγματα για το μέλλον μας, φτιάχναμε την καριέρα μας […] Τα «Εγκλήματα» παραλίγο να κοπούν, στα πρώτα επεισόδια κάναμε 5%.

Ήταν μπροστά από την εποχή του και δεν μπορούσε να το αντιληφθεί εύκολα ο κόσμος. Και μια μέρα, που ήμασταν του «πεταματού» άρχισε να ζωντανεύει και να φτάσει να μιλάνε όλοι για αυτή τη σειρά και να παίζεται 20 χρόνια μετά!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η Υρώ Μανέ δεν έκρυψε πως υπήρχαν και εντάσεις που έφτασαν μέχρι και σε καβγάδες μεταξύ των πρωταγωνιστών, ξεκαθαρίζοντας:

«Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω».

«Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός.

«Επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί», διευκρίνισε η Υρώ Μανέ.

Δείτε  στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Υρώ Μανέ:

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: