Ο Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και αυτό πρακτικά το κάνει αρκετά εύκολο στο να αναγνωριστεί από εσένα…

Φωνή

Συνήθως μιλάει με πράο τρόπο και όχι δυνατά. Δεν έχει ένταση στη φωνή του γιατί έχει συχνά ανασφάλειες αν αυτό το οποίο λέει ισχύει ή όχι.

Εμφάνιση

Έχει την τάση να ακολουθεί τη δική του μόδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα τον δεις να ακολουθεί συγκεκριμένα πρότυπα στο στυλ μόνο και μόνο επειδή τα ακολουθούν όλοι.

Μοναξιά

Δε θα περιβάλλεται από πολλά άτομα καθώς θα νιώθει συναισθηματικά πιεσμένος έτσι. Συνήθως είναι μόνος του και απόμακρος από τους άλλους, διότι σκέφτεται τα δικά του θέματα και δε θέλει κάτι να του αποσπά την προσοχή.

Δεν παίρνει πρωτοβουλίες

Δε θα είναι το άτομο που θα ανοίξει μια συζήτηση έτσι απλά. Ίσα ίσα θα περιμένει από εσένα να αρχίσεις να κάνεις μια κουβέντα με σκοπό να νιώσει και εκείνος πιο άνετα.

Μακιγιάζ

Βάφεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι συνηθίζεται. Βάφεται όσο εκείνος θεωρεί ότι πρέπει να βαφτεί και δε θα νιώσει καν αμήχανα για αυτό.

Πείσμα

Όσο τον ακούς να συμμετέχει στη συζήτηση παρατηρείς ότι μπορεί στην αρχή να μιλάει ήρεμα και λοιπά, στην ουσία ωστόσο διακατέχεται από εγωισμό και πείσμα να περάσει η άποψή του.

Ευαισθησία-κυκλοθυμία

Αν δεις κάποιον να κλαίει και να μη σκέφτεται τι θα πούνε οι άλλοι, αν δεις κάποιον να κλαίει και μετά από λίγο ακόμη και να γελάει, τότε μιλάς για έναν Ιχθύ.

Η ευαισθησία του σε συνδυασμό με την κυκλοθυμία του πολλές φορές, τον κάνουν να παρεξηγείται χωρίς λόγο. Συχνά απογοητεύεται με την κυνική τροπή που παίρνουν τα πράγματα στο θέμα των σχέσων και του έρωτα.

Ρομαντισμός

Όπου κάρτες με ευχές, καρδούλες και ρομαντικά δώρα εκεί και ο Ιχθύς. Έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πρότυπο για τις ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις και θέλει αυτό να γίνεται πραγματικότητα όπως ακριβώς το έχει φανταστεί.