Ένα ευαίσθητο και φιλικό ζώδιο όπως ο Ταύρος, αναρωτιέσαι πώς γίνεται να καταλήξει να είναι αντιπαθητικός. Κι όμως κάνει ορισμένα πράγματα τα οποία δεν έχουν λογική στην παρούσα φάση.

Χαρακτηριστικά

Είναι συναισθηματικός οπότε δεν έχεις λόγο να μην τον συμπαθήσεις. Θα είναι δίπλα σου να ακούει τα όποια προβλήματά σου.

Ωστόσο, έχοντας στενότερη επαφή μαζί του, θα διαπιστώσεις ότι εκτός από αξιόπιστος, έχει και φοβερό χιούμορ, κάτι που σημαίνει ότι τέτοιους ανθρώπους καλό είναι να τον έχεις στην παρέα σου αφού και μπορείς να βασιστείς πάνω του και περνάς καλά!

Έπειτα όμως βγαίνει προς τα «έξω» μια άλλη του πλευρά που στην αρχή δε στην είχε δείξει καν. Δηλαδή τα πολλά τα συναισθήματα και το δράμα θα σε κάνουν να τον αντιπαθείς. Θα είναι σα να κλαίγεται συνέχεια για τα πάντα.

Ώρες ώρες θα τον βλέπεις να παραπονιέται εύκολα για πράγματα που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δηλαδή γκρινιάζει χωρίς λόγο και αυτή η γκρίνια εσένα σε επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο.

Όταν έχει θέματα ψυχολογικής φύσεως, μην περιμένεις να σου αφήσει χώρο και χρόνο. Θα σου πιάσει την πάρλα με τις ώρες ενώ του έχεις πει ότι δε μπορείς να μιλήσεις για πολύ.

Αν πάλι του πεις ότι δεν έχεις διάθεση για συζήτηση, πάλι παρεξηγείται. Είναι σε μια φάση που όταν θέλει κάτι το θέλει άμεσα!

Εν κατακλείδι

  • Ευαίσθητος, σε σημείο να κλαίγεται και να μιζεριάζει.
  • Έχει ενσυναίσθηση αλλά αυτό του ρίχνει τη διάθεση συνέχεια.
  • Μιλάει για τον εαυτό του πολύ συχνά και δεν ασχολείται πολύ μαζί σου παρ΄όλο που σε ακούει.
  • Του αρέσει να μιλάει για συναισθηματικού τύπου θέματα και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε μιλάει πάντα λογικά.
  • Δε δέχεται εύκολα την αμεσότητά σου και την ειλικρίνειά σου. Θέλει να του «χαϊδεύεις» τα αυτιά.
  • Πολλές φορές αρνείται να δεχθεί την πραγματικότητα όπως αυτή είναι και βρίσκεται σε ένα «παράλληλο» σύμπαν.