Ξέσπασε δημόσια η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη που έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία.

Η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετείται συχνά μέσα από τα social media για θέματα της επικαιρότητας και ως μητέρα ενός κοριτσιού είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

Αυτή τη φορά την Ελεονώρα Μελέτη εκνεύρισε το γεγονός ότι παρότι μέχρι σήμερα τα πρόσωπα των παιδόφιλων δίνονταν στη δημοσιότητα, δε συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση της 33χρονης που πήρε τη 10χρονη.

«Τόσο καιρό με εντολή εισαγγελέα βλέπαμε τα πρόσωπα των παιδόφιλων για να προστατευτεί η κοινωνία και να μιλήσουν τα θύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται το ίδιο με την παιδόφιλη της Θεσσαλονίκης. Έχει ομολογήσει η ίδια τις αρρωστημένες προτιμήσεις της.

Γιατί τα μέσα κρύβουν το πρόσωπό της; Εμείς και τα παιδιά όλων μας χρειάζονται προστασία από αυτήν και τους ομοίους της, όχι εκείνη. Δεν έχει κανένα δικαίωμα στην προστασία. Καμία συμπόνοια, κανένα ελαφρυντικό, καμιά προστασία, καμιά υπεράσπιση» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη σε  πρόσφατο instastory της στο Instagram.