Τα γενέθλία του γιόρτασε πριν λίγες ημέρες ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έλενα Χριστοπούλου του ευχήθηκε δημόσια «χρόνια πολλά» με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ο δημοφιλής Κύπριος σχεδιαστής μόδας και κριτής του «My Style Rocks», έκλεισε τα 39 και αποφάσισε να περάσει την ημέρα των γενεθλίων του στην Σκύρο, μαζί με αγαπημένους φίλους.

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας με αφορμή τα γενέθλιά του, δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας:

«Αισίως λοιπόν 39. Φέτος έμαθα λίγο περισσότερα από άλλες χρονιές.. πρώτο και καλύτερο: σαν την υγεία δεν έχει. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Να μην ζορίζω τίποτα.. Δουλειές, φιλίες, συζητήσεις, έρωτες.

Οτιδήποτε πιέζεις απλά δεν αξίζει. Ότι κυλάει, κυλάει. Ότι δεν προχωράει, δεν προχωράει. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Και χρόνια μου πολλά και κυρίως καλά #39 #happybirthdaytome #stelioskoudounaris #june #june21st».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δέχτηκε όπως ήταν φυσικό και τις ευχές των φίλων του, αλλά και των ανθρώπων που τον θαυμάζουν τη δουλειά του.

Η Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία είναι φίλος και συνεργάτης στο «My Style Rocks», επέλεξε να του ευχηθεί και μέσω των social media και να εκφφάσει την αγάπη της για εκείνον.

Έτσι, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε:

«Σήμερα έχει γενέθλια αυτός ο τύπος που κάθισε δίπλα μου έτσι ξαφνικά… Ο Στέλιος είναι κύριος, είναι πικρόγλυκος, είναι ουσιαστικός, είναι ευγενικός, είναι μαχητής, είναι ταλαντούχος, είναι ο κούκλος μου! Αυτά».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Έλενα Χριστοπούλου για να ευχηθεί στον Στέλιο Κουδουνάρη: