Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο ανανεωμένη και πιο αδύνατη από ποτέ!

Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι εντυπωσιακή καθώς η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε πως θέλει να χάσει κιλά και τα κατάφερε ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα.

Η σωστή διατροφή που ακολούθησε φαίνεται πως ήταν το κλειδί για να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν και να πετύχει τη θεαματική αλλαγή στο σώμα της.

Μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους η ίδια αποφάσισε να μιλήσει για αυτό μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο youtube, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε ξεκαθαρίζοντας:

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, ναι έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει.

Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα. Θέλω απλά να κάνω τα πράγματα σωστά, καταλαβαίνω γιατί με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις και μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη δίαιτα που ακολουθεί αλλά και τις πρόσφατες φωτογραφίες της χωρίς ρετούς και φίλτρα:

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: