Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια που έχουν πάντοτε ως προτεραιότητα τα επαγγελματικά, την επιτυχία και θέλουν να έχουν πάντα δίκιο. Για ν χαλαρώσουν ωστόσο, πηγαίνουν σε συγκεκριμένου τύπου διακοπές.

Νησί

Του αρέσει να κάνει συχνά μπάνιο στη θάλασσα, νιώθει ότι έτσι χαλαρώνει και ξεχνά τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Οι παραλίες που του αρέσουν θέλουν να συνδυάζουν φυσική ομορφιά αλλά και να έχουν κόσμο.

Παρ’ όλα αυτά θέλει να έχει πάντοτε την επιλογή, να φύγει από τον πολύ κόσμο και να συνεχίζει τα μακροβούτια.

Γραφικά σοκάκια

Του αρέσει να περιβάλλεται από ιδιάζουσα αρχιτεκτονική, από φωτεινά χρώματα και να φυσάει ένα απαλό αεράκι. Επιπλέον θέλει να βγάζει φωτογραφίες και κυρίως τα τοπία. Γενικότερα θέλει να κρατάει αναμνήσεις από τα μέρη που έχει πάει.

Φαγητό

Θέλει να δοκιμάζει την τοπική κουζίνα όπου πηγαίνει γιατί έτσι έρχεται σε επαφή με ένα μέρος της κουλτούρας. Συνήθως προτιμά να τρώει σε καλά εστιατόρια παρά απλά να πάει σε μια ταβέρνα της περιοχής.

Νυχτερινή ζωή

Θα προτιμήσει είτε τις ανοιχτές παραλίες πηγαίνοντας σε ένα beach party, είτε σε έναν ανοιχτό χώρο ενός καλού μαγαζιού. Του αρέσει επιπλέον να πηγαίνει κάπου που να έχει θέα και να βλέπει τα φώτα της πόλης και τα αστέρια.

Σεξ

Το καλοκαίρι η διάθεση για ερωτική συνεύρεση είναι συχνή με αποτέλεσμα να συνδυάζει τον προορισμό με ερωτικές «αναζητήσεις». Αν ερωτευτεί στις διακοπές είναι ικανός να μείνει παραπάνω μέρες.