Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε η ηθοποιός, Παναγιώτα Βλαντή, για τα πρώτα της  βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, τις απορρίψεις που αλλεπάλληλες απορρίψεις που έχει δεχθεί από εργοδότες και το πείσμα της να πετύχει.

Η κ. Βλαντή έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές του MEGA, από τις οποίες ξεχωρίζει τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», τον «Κόκκινο Κύκλο», όπως και τον «Βίο Ανθόσπαρτο», που ήταν και η πρώτη της δουλειά.

Έχει συμμετάσχει και σε θεατρικές παραστάσεις ενσαρκώνοντας πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, ενώ βρίσκεται στο χώρο αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Χωρίς να έχει σπουδάσει κάτι άλλο, ώστε να μπορέσει να το ακολουθήσει σε περίπτωση που αποτύγχανε ως ηθοποιός, θεώρησε ανάγκη και επιβίωση να πετύχει και αυτό έκανε. Έχει απορριφθεί τουλάχιστον 60 φορές από ρόλους, σε σημείο που αποφάσισε ότι αν δεν κατόρθωνε να εδραιωθεί έως τα 30 της, θα άλλαζε καριέρα. Όμως η κυρία Βλαντή τα κατάφερε.

Ένας ηθοποιός, υποστήριξε, είναι εξοικειωμένος με το άγχος της αβεβαιότητας του επαγγέλματος. Ενώ όσο ήταν νεότερη αυτό το άγχος δεν την καταλάμβανε, τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης έχει δυσκολευτεί περισσότερο.

Μίλησε ακόμα για τους δημοσιογράφους και τη σχέση της με εκείνους που κάνουν ανόητες και προσβλητικές ερωτήσεις, αλλά και για τη σχέση της με τον κόσμο. Αισθάνεται πολλή αγάπη τόσο από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες και αυτό είναι κάτι που τη χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η ίδια δεν έχει εξοικείωση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο τα θεωρεί πολύ σημαντικά για την καριέρα ενός καλλιτέχνη.

Μίλησε ακόμα για την Ελλάδα του 2020 υποστηρίζοντας πως αυτό που της δίνει ελπίδα είναι οι άνθρωποί της, ενώ αυτό που την απογοητεύει είναι η τάση της πόλωσης και της συνήθειας να μην αγαπάμε τον εαυτό μας πρωτίστως κι έπειτα τον συνάνθρωπό μας.

Τα σχέδια της για τον χειμώνα ποικίλλουν, με την πρεμιέρα της «Άχρηστης λίμνης» του Νταβίντ Ντεσόλα στο θέατρο «Επί Κολωνώ» κι ένα λάιβ μουσικό δρώμενο με δεκαμελή ορχήστρα τον Νοέμβριο.