Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν και η αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πελτζ αποφάσισαν να παντρευτούν και μάλιστα κάνοντας δύο ξεχωριστούς γάμους.

Ο 21χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ, ένας από τους πιο περιζήτητους νέους εργένηδες, αρραβωνιάστηκε.

Ο νεαρός Μπέκαμ και η 25χρονη ηθοποιός ανακοίνωσαν το ευχάριστο γεγονός μέσα από ανάρτηση στα social media.

Σύμφωνα με την Dailymail και άλλα διεθνή ΜΜΕ, ο μεγάλος γιος της Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε μάλιστα στους φίλους του ότι έκανε πρόταση γάμου στην Νίκολα Πελτζ.

Το ζευγάρι ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή και έχουν μιλήσει πολλάκις για το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Έχουν σχέση εδώ και 7 μήνες και όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, ο Μπρούκλιν έχει την έγκριση των γονιών του.

«Ο Μπρούκλιν έλεγε στους φίλους του στο Λος Άντζελες ότι εκείνος και η Νίκολα αρραβωνιάστηκαν. Είναι γνωστό στον κύκλο των φίλων τους. Είναι ερωτοχτυπημένοι» δήλωσε η πηγή στο The Mirror.

Οι εκπρόσωποι της οικογένειας Μπέκαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτή την είδηση, ωστόσο μια άλλη πηγή από το περιβάλλον τους πρόσθεσε:

«Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια έδωσαν την ευλογία τους σε αυτή τη σχέση. Είναι μια υπέροχη περίοδος για όλη την οικογένεια και μετά από κάποιες δύσκολες σχέσης του, πιστεύουν ότι ο Brooklyn προσγειώθηκε σε αυτό που έψαχνε».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, έχουν αναφερθεί σε λεπτομέρειες για τους γάμους, οι οποίοι λέγεται ότι θα κοστίσουν 4 εκατομμύρια λίρες.

Ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νικολά, Nelson Peltz, 78 ετών, φέρεται ότι θα πληρώσει για το γάμο μαζί με τους γονείς του Μπρούκλιν, Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, που θέλουν επίσης να «συνεισφέρουν».

Οι γάμοι λέγεται ότι θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Φλόριντα, ενώ το ζευγάρι αναμένεται να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο κατόπιν αιτήματος του πατέρα της Νίκολα.