Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή (17/7) η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η «πρώτη κυρία» της πώλησης χειροποίητων χαλιών στην χώρα, μίλησε για όλους και για όλα, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης .

Η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια όταν έμεινε ορφανή σε ηλικία μόλις έξι ετών, αλλά και στις πολλές δυσκολίες που αναγκάστηκε να ξεπεράσει βίωσε στην προσωπική της ζωή.

Παρόλα αυτά, ως ένα άτομο δυναμικό, με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια η Δέσποινα Μοιραράκη κατάφερε να διακριθεί στον χώρο που δραστηριοποιείται, έναν χώρο με ανταγωνισμό και ανδροκρατούμενο με απόλυτη επιτυχία.

Όπως τόνισε η ίδια, η ζωή της είναι συνυφασμένη με το επάγγελμά της, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντεύξης της αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί να γράψει βιβλίο, αλλά οι επαγγελματικές της  υποχρεώσεις μέχρι σήμερα δεν της το έχουν επιτρέψει.

Σε ότι αφορά στο πελατολόγιό της, όπως η ίδια αποκάλυψε αυτό έχει μεγάλη γκάμα. Από απλούς πολίτες μέχρι… πρωθυπουργούς.

Όπως χαρακτηριστικά  είπε, στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ένα μεγάλο χαλί 75 μέτρων, από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ όπως είπε «και όλο το υπουργείο Εξωτερικών είναι ντυμένο με χαλιά Μοιραράκη. Και όχι μόνο αυτό».

Με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της να αναβλύζει αδιάκοπα, η Δέσποινα Μοιραράκη μοιράστηκε ζωντανά με την Αθηναϊδα Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο μερικά κι από τα μυστικά της πώλησης χαλιών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα της εκπομπής «Μίνι Καύσωνας»:

Ακολουθήστε το στο Google News