Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο όπου περνούν τα τελευταία καλοκαίρια τους. Ωστόσο, την Πέμπτη που μας πέρασε βρέθηκαν στη Σίφνο, στη διάσημη παραλία Πλατύς Γιαλός όπου δείπνησαν σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο κύμα.

Οι δύο τους κάθισαν σε ένα τραπέζι πάνω στην αμμουδιά, δίπλα στο κύμα για να απολαύσουν το δείπνο τους σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Το ζευγάρι φαινόταν απόλυτα γαλήνιο και χαρούμενο, με τους δύο ηθοποιούς να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Η περιπέτεια με τον κοροναϊό

Περιγράφοντας προ ημερών την περιπέτειά του με τον κοροναϊό στην εκπομπή The Late Show, ο Τομ Χανκς είπε πως δεν γνωρίζει πώς μεταδόθηκε ο ιός στον ίδιο και στη σύζυγό του ενώ βρίσκονταν στο Σίδνεϊ, λέγοντας μάλιστα πως τα συμπτώματα που εμφάνισαν ήταν πολύ διαφορετικά.

«Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ, ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν» είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας την κατάστασή του.   Την περασμένη Πέμπτη, ο Χανκς γιόρτασε τα 64α γενέθλιά του με ένα βίντεο στο Instagram να βουτά σε μια πισίνα, κάνοντας ένα μικρό λογοπαίγνιο με την επερχόμενη ταινία του «Greyhound», που προβάλλεται στο Apple TV+.

https://youtu.be/hiMnAn6rnd0