Ο Χάρης Ρώμας είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας του.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram o δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, αναπολώντας το παρελθόν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα καρέ από το ταξίδι του στο χρόνο.

Ο τηλεοπτικός «Πώποτας»  ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου διατηρεί πάνω από τριάντα χιλιάδες ακολούθους.

Εκεί λοιπόν, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει σε ηλικία 18 χρόνων.

«Θέλετε να σας τρελάνω κι άλλο; Ήμουνα ΚΑΙ 18!!!» έγραψε ο Χάρης Ρώμας στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του με τα σχόλια και τις καρδούλες να πέφτουν όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή».

Δείτε παρακάτω το επικό throwback που έκανε ο Χάρης Ρώμας:

Ο έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών.

Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη. H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς).

Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.