Στη Βρετανία δύο νέες φωτογραφίες από το γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης έδωσε στη δημοσιότητα το Μπάκιγχαμ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ ξέσπασε σε κλάματα σε συγκέντρωση.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ποζάρει ευτυχισμένη δίπλα στον Ιταλό κτηματομεσίτη, Edoardo Mapelli Mozzi.

Τις δύο νέες φωτογραφίες από τον γάμο έκπληξη της βασιλικής οικογένειας έδωσε στη δημοσιότητα το Μπάκιγχαμ.

Η 32χρονη Βεατρίκη για νυφικό έβαλε ένα παλιό φόρεμα της γιαγιάς της. Δανεική όμως ήταν και η τιάρα της, αφού την ίδια ακριβώς τιάρα είχε φορέσει και η βασίλισσα Ελισάβετ στο δικό της γάμο.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε παρεκκλήσι που βρίσκεται μέσα στο κάστρο του Ουίνδσορ με μόλις 20 καλεσμένους. Ανάμεσά τους η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Φίλιππος.

Είναι ο πρώτος γάμος, που έγινε σχεδόν στα κρυφά εδώ και 235 χρόνια στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η αντισυμβατική προεκλογική εκστρατεία του Κάνιε Γουέστ

Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα κατέβει τελικά για υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ράπερ Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και μίλησε για όλα…

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω twitter στις 4 ιουλίου, σε έναν μακρύ μονόλογο, καταπιάστηκε με πολλά «καυτά» θέματα, όπως ο ρατσισμός, οι αμβλώσεις, η πίστη και το διεθνές εμπόριο.

«Ούτε η πολιτική, ούτε η Αμερική, ούτε ο Τραμπ, ούτε ο Μπάιντεν, ούτε ο Κάνιε Γουέστ μπορούν να μας ελευθερώσουν. Το μόνο πράγμα που μπορεί να μας ελευθερώσει είναι να υπακούμε στους κανόνες που μας δόθηκαν για τη Γη της Επαγγελίας.»

Μιλώντας χωρίς μικρόφωνο, ο Κάνιε Γουέστ δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του, που πέθανε μετά από επιπλοκές πλαστικής χειρουργικής το 2007.