Η υγεία του Γιώργου Μαρίνου έχει επιδεινωθεί σημαντικά ενώ έχει κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.. Κανείς από τους κοντινούς του φίλους δεν γνωρίζει με ακρίβεια που βρίσκεται και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχάι στους καλλιτεχνικούς κύκλους.

«Δεν γνωρίζω που είναι, έχω ακούσει διάφορες φημολογίες, αλλά δεν ξέρω»

«Κάποια στιγμή μετά την πρώτη έξαρση της περιπέτειάς του, επιχείρησα βρίσκοντας ένα τηλέφωνο να του μιλήσω. Χάρηκε που με άκουσε, αλλά ήταν λίγο απών. Σαν να είχε αλλού την σκέψη του. Τώρα δεν γνωρίζω που είναι, έχω ακούσει διάφορες φημολογίες, αλλά δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως στο «Σπίτι του Ηθοποιού», σημείωσε πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής και καλός του φίλος, Κώστας Τουρνάς.

Τι αποκάλυψε η Άννα Φόνσου;

«Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Ο Γιώργος δεν ξέμεινε από χρήματα. Γι’ αυτό, όταν χρειάστηκε, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην πρώτη θέση. Το πρόβλημα ήταν και είναι διαφορετικό: Η μοναξιά. Κάνοντας απολογισμό της ζωής του, είδε ότι πολλοί τον εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό του στοίχισε πολύ». Η ηθοποιός ομολογεί πως δεν ήταν φίλη με τον Μαρίνο πριν από την περιπέτεια με την υγεία του. «Ούτε που γνωριζόμασταν. Μάλιστα, στην αρχή μιλήσαμε στον πληθυντικό. Εγώ τον πλησίασα γιατί θέλησα να του συμπαρασταθώ. Έμεινε δύο μήνες στο Σπίτι και είχε την ευκαιρία να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη. Μετά πήγε σε έναν υπερπολυτελή οίκο ευγηρίας και έμεινε ένα διάστημα γιατί είχε ανάγκη από ψυχολόγο», είχε πει η Άννα Φόνσου.

«Σταματήστε να ασχολείστε μαζί του»

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» είχε δηλώσει ο άνθρωπος που τον φροντίζει τα τελαυταία χρόνια.