Σε μία ακόμα απαιτητική χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Δεκέμβριο του 2017.

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής επέβαινε στη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή να «καρφωθεί» στο όχημα.

Όλο αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής δίνει σκληρό αγώνα για τη λειτουργική του αποκατάσταση, έχοντας στο πλευρό του διαρκώς την σύζυγό του, αλλά και τον μικρό γιο τους, που στέκονται σαν βράχος δίπλα του με δύναμη και κουράγιο.

Το πιο πρόσφατο χειρουργείο που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε κρίθηκε επιτυχημένο, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν άλλα τρία, όπως είπε η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία ενημερώνει συχνά μέσω του λογαριασμού της στο Facebook για την κατάσταση υγείας του αγαπημένου της συζύγου.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της η Εβελίνα Βαρσάμη συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη,  «ανέβασε» μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία οι δύο τους να φαίνονται δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα ενώ στη λεζάντα έγραψε:

«Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι».

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση: