Καλεσμένος στην εκπομπή των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Πανούτσου βρέθηκε ο διάσημος ζεν πρεμιέ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Λάκης Κομνηνός.

Σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης ο Λάκης Κομνηνός μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του στην υποκριτική, την Έλενα Ναθαναήλ, τη σχέση του με τις γυναίκες συναδέλφους του, αλλά και τον σύγχρονο κινηματογράφο και την τηλεόραση του σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες του κινηματογραφικές επιτυχίες τις ταινίες «Γοργόνες και Μάγκες» και «Εκείνο το καλοκαίρι»  αποσαφηνίζοντας το τι ήταν αυτό που τις διατήρησε αναλλοίωτες στο χρόνο.

Παράλληλα, αποκάλυψε και γιατί δεν αισθάνεται καλά όταν τις ξαναβλέπει, κάτι που συνήθως αποφεύγει να κάνει.

Όπως είπε, πλέον τις βλέπει με την κριτική ματιά του θεατή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάκης Κομνηνός αναφέρθηκε και  στην σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε πως την γνώρισε όταν ήταν μόλις 16 ετών, ενώ αναφέρθηκε και στην αρχική τους απόσταση, αλλά και για τη φιλία που αναπτύχθηκε αργότερα.

Αναφερόμενος στο αν υπήρχε κάποιο φλερτ με συμπρωταγωνίστριά του κατά το παρελθόν, είπε ότι δεν θυμάται, αλλά και ότι αν θυμόταν δεν θα το έλεγε.

«Μέσα στην αγωνία για να παίξεις ένα ρόλο, πρέπει να είσαι πολύ ψυχρός και χυδαίος για να σκεφτείς και να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι παίζοντας έναν ρόλο. Τις θαύμαζα, αλλά ως εκεί» σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία στο αποκορύφωμα της καριέρας του ο Λάκης Κομνηνός υποστήριξε:

«Ντρεπόμουν να είμαι σταρ. Ήθελα να επιλέξω ένα δρόμο σεμνότητας, διαφορετικό».

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σύγχρονη τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο του σήμερα, αναφερόμενος στον Γιώργο Λάνθιμο και τη μοναδικότητα του πολυβραβευμένου  έλληνα σκηνοθέτη.

«Μ’ αρέσει, έχει μια ιδιαιτερότητα η ματιά του. Έχω δει όλες τις ταινίες του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λάκης Κομνηνός.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: