Στην εκπομπή «mini καύσωνας» μίλησε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας για την πορεία της καριέρας του, τα δεδομένα λόγω πανδημίας και τις εξελίξεις στην Αγία Σοφία.

Τη νοσταλγία του για το τραγούδι εξέφρασε ο Κώστας Μακεδόνας, σημειώνοντας ότι για όλους τους μουσικούς είναι μεγάλη απώλεια το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον επαφή με τον κόσμο. «Έχεις ανάγκη να τραγουδίσεις».

Αναφέρθηκε στην πρωτύτυπη συναυλία drive – in που έγινε στη Γλυφάδας, σημειώνοντας ότι «ήταν τόσο μεγάλη η ορμή που πήγαμε να παίξουμε που δεν το πίστευα. Κάναμε μια εξαιρετική συναυλία και δώσαμε το 110% του εαυτού μας, γιατί μας έλειπε».

«Ανάλογα με το τι δικαιώματα έχεις δώσει στον κόσμο, ανάλογα σου φέρεται και ο κόσμος», ανέφερε για την σχέση του με τον κόσμο. «Εκπτώσεις έκανα στις αμοιβές μου μόνο, σε αυτό που παρουσιάζω ποτέ.

Δεν έχω πουλήσει ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι. Προτιμώ να μην αρνηθώ μια δουλειά παρά να νομίζω ότι κοροϊδέυω τον κόσμο», συμπλήρωσε.

«Οποιοσδήποτε Έλληνας όπου κι αν ζει στον κόσμο, κι οποιοσδήποτε Χριστιανός, αισθάνεται περίεργα με όλο αυτό που έχει συμβεί. Είναι δύσκολη στιγμή στη ζωή μας», υπογράμμισε για όσα λαμβάνουν χώρα στην Πόλη και την Αγία Σοφία.

«Έρχεται σαν καπάκι στη ζωή μας, μετά την οικονομική κρίση, την κρίση με τον κορωνοϊό. Είμαστε τυχεροί ή άτυχοι να το ζήσουμε όλο αυτό», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε για τα σχέδιά του για το προσεχές διάστημα, αρχής γενομένης από την συναυλία στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, την Δευτέρα (27/7).