Η Τζίτζι Χαντίντ και ο σύντροφός της, Ζάιν Μαλίκ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 25χρονη διανύει την 20ή εβδομάδα κύησης ενώ πηγή κοντά στο ζευγάρι, επιβεβαίωσε στο Entertainment Tonight την είδηση τονίζοντας:

«Η Τζίτζι κράτησε το μυστικό μέσα στην οικογένεια και τους φίλους της για λίγο καθώς ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενοι».

View this post on Instagram

❣️🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Η σχέση της 25 ετών Τζίτζι και του αγαπημένου της που είναι πρώην μέλος των One Direction, ξεκίνησε το 2015, ενώ στην πορεία χώρισαν και τα ξαναβρήκαν αρκετές φορές.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η νεαρή είχε περπατήσει στην πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλιά στις αρχές Μαρτίου, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία στην αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της.

Μερικοί ωστόσο αμφισβήτησαν ακόμη και την εγκυμοσύνη της λέγοντας ότι ίσως να μην είναι πραγματική. Τα σχόλια φαίνεται ότι ενόχλησαν τη Τζίτζι Χαντίντ η οποία έδωσε την απάντησή της μέσω Twitter γράφοντας ότι: «Το κρύβω; Είπα ότι η φαρδιά ολόσωμη φόρμα δείχνει διαφορετική από την μπροστινή και πλαϊνή μεριά -όχι ότι ήταν επιτηδευμένο ή προσπάθησα να κρύψω κάτι. Θα είμαι περήφανη και χαρούμενη να μοιραστώ “εσωτερικά στιγμιότυπα” όταν θα το νιώσω, ευχαριστώ. Για τώρα, είμαι περήφανη που βιώνω και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή της ζωής μου με την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου».