Για την εμπειρία του στον τοκετό της γυναίκας του, τις ανδρικές δουλειές στο σπίτι που του προκαλούν ανασφάλεια και τη συμμετοχή του στο Survivor μίλησε στον «mini Καύσωνα» ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

«Κάνω σερφ, skate, έχω κάνει ελεύθερη πτώση», «πάντα μου άρεσαν οι άνδρες που »παλιμπαιδίζουν», ο Iggy Pop για παράδειγμα είναι ένα από τα είδωλά μου. Στα 35 μου, μου ήρθε ότι πρέπει να πάω στην Πορτογαλία να κάνω σερφ», ανέφερε περιγράφοντας τον εαυτό του.

«Ένα βράδυ μου ζήτησε να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω. Δεν στεναχωρήθηκα, ήξερα ότι θα με πάρει να επιστρέψω. Τότε ήρθα σε επαφή με τις γυναικείες ορμόνες.

Δεν ήταν κάτι που ζήλευα η πατρότητα. Μετά τα 40 άρχισε να τη ζηλεύω. Με τρομάζει η δέσμευση, αλλά από την άλλη ξέρω ότι του γνωρίσω τον κόσμο μου, θα τον ζήσουμε μαζί», είπε για τον τρόπο που βίωσε την εγκυμοσύνη της γυναίκας του και τον ερχομό του παιδιού του.

«Ο γάμος δεν είναι δέσμευση, κάνεις ένα πάρτι, καλείς τους φίλους σου να σου δώσουν ευχές. Το παιδί είναι άλλη ιστορία».

Στο έως τώρα επαγγελματικό του ταξίδι, ο Γιώργος Χρανιώτης κρατάει, όπως τόνισε, τις πολύ ωραίες στιγμές στο θέατρο «και πετάω τις πολύ κακές στιγμές στο θέατρο γιατί με τρέλαναν, η τηλεόραση παλεύεται».

Αναφορικά στο Survivor τόνισε: «Μόλις το άκουσα, κάτι μου έκανε. Αν δεν πάω εγώ, ποιος θα πάει; Νόμιζα, ότι οι διάσημοι θα έχουν ειδική μεταχείριση. Τελικά ήταν αμείλικτοι. Ωραία εμπειρία, δεν το μετανιώνω, δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα».