Πατέρας για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα ο Εντ Σίραν και η σύζυγός του Τσέρι Σίμπορν, ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία, καθώς σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Την ευχάριστη είδηση έφερε στο φως σε σχετικό της δημοσίευμα η Daily Mail.

Στο σχετικό δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρεται πως το αγαπημένο ζευγάρι ανυπομονεί να αποκτήσει παιδί και πως και οι γονείς τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι, αφού μόλις πρόσφατα έμαθαν κι εκείνοι τα νέα.

Ο Εντ Σίραν, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ, είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφό και τον γάμο και τον αρραβώνα του με την 28χρονη παίκτρια χόκεϊ, Τσέρι Σίμπορν.

Οι δυο τους ήταν μαζί πολλά χρόνια, πριν καν εκείνος γίνει διάσημος, αφού γνωρίζονταν από τα σχολικά τους χρόνια.

Ο Εντ Σίραν και η Τσέρι Σίμπρον γνωρίζονται από τα 11 τους από το σχολείο τους στο Σάφολκ. Η δική τους ιστορία αγάπης άρχισε το 2015.

Ο Εντ Σίραν είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο του 2018 ότι επρόκειτο να παντρευτεί την παιδική του φίλη Τσέρι Σίμπορν.

«Αρραβωνιάστηκα μόλις πριν από τον ερχομό της νέας χρονιάς. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και οι γάτες μας επίσης είναι όλο χάδια και χαρές»  είχε ανακοινώσει ο ίδιος με  στο Instagram, αναρτώντας και φωτογραφία του όπου διακρινόταν να φιλά την μνηστή του.