Στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη και Χαλκιδική η Ιωάννα Τούνη, η οποία, όπως αποκάλυψε, μπήκε σε οικειοθελή καραντίνα.

Συγκεκριμένα μετά από ένα ξέφρενο καλοκαίρι η Ιωάννα Τούνη μπήκε σε οικειοθελή καραντίνα, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια ήρθε σε επαφή με άτομα, τα οποία διαγνώστηκαν θετικά στον νέο κοροναϊό.

Έτσι, η γνωστή επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε καραντίνα και αποφεύγει να βγει έξω, ώστε να μην κολλήσει κάποιον, σε περίπτωση που έχει προσβληθεί και εκείνη από τον φονικό ιό.

Απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών του Instagram και συγκεκριμένα σε ερώτηση σχετικά με τον κοροναϊό, η Ιωάννα Τούνη εξήγησε πως άτομα από τον κύκλο της διαγνώστηκαν θετικά στον ιό.

Έτσι λοιπόν, όπως εξηγεί το μοντέλο που έχει έρθει σε επαφή με τα άτομα αυτά, έδειξε υπεύθυνη στάση επιλέγοντας την αυτοαπομόνωση για κάποιες μέρες.

Απαντώντας στην ερώτηση χρήστη «Τελείωσαν οι διακοπές σου και κάθεσαι και βλέπεις ταινίες ή φοβάσαι τον ιό;», η Ιωάννα Τούνη απάντησε:

«Δυστυχώς, έχουμε πάρα πολλά κρούσματα Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Και επειδή άτομα του κύκλου μου (με τα οποία ήρθα σε επαφή πριν κάποιες μέρες) διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid. Είπαμε με τους φίλους μου να μείνουμε σε “καραντίνα” κάποιες μέρες μακρυά από τους γονείς μας κλπ, να δούμε μήπως εμφανίσουμε κάποιο σύμπτωμα!».

Δείτε παρακάτω το σχετικό story που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη μέσα από το οποίο αποκάλυψε ότι μπήκε σε καραντίνα: