Μία από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις από τη στιγμή που μετακόμισαν στις ΗΠΑ, έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν Μαρκλ εργάστηκαν εθελοντικά με την τοπική φιλανθρωπική οργάνωση Baby2Baby, η οποία παρέχει βασικές ανάγκες, όπως πάνες, μωρομάντηλα και ρούχα σε παιδιά και οικογένειας που έχουν ανάγκη.

Πολλοί ήταν μάλιστα εκείνοι που σχολιάσαν πως η κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού,  δεν θύμισε σε τίποτα τις επίσημες εμφανίσεις τους πριν το Megxit.

Το Baby2Baby είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με επικεφαλής του Κέλι Σόγιερ Πάτρικοφ και Νόρα Βάινστάιν, που παρέχει πάνες, ρούχα και άλλες προμήθειες σε παιδιά που ζουν υπό συνθήκες φτώχειας.

Τα τελευταία 9 χρόνια έχει διανείμει περισσότερα από 100 εκατομμύρια είδη σε παιδιά σε καταφύγια αστέγων, προγράμματα ενδοοικογενειακής βίας, νοσοκομεία και σχολεία καθώς και σε οικογένειες σε όλες τις ΗΠΑ, που έχουν χάσει τα πάντα από καταστροφές.

Πρόκειται μια φιλανθρωπική οργάνωση που έχει τραβήξει την προσοχή των Σάσεξ καθώς ήταν μία από τις 4 οργανώσεις που είχαν επιλέξει για δωρεές αντί για δώρα για όσους ήθελαν να προσφέρουν κάτι με την γέννηση του μικρού Άρτσι, τον Μάιο του 2019.

Η εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν εθελοντικά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιήθηκε σε ένα δημοτικό σχολείο στο νότιο Λος Άντζελες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη αυτή εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ήταν μία από τις πολλές που έχει κάνει το ζευγάρι την τελευταία εβδομάδα.

Αρχικά, η δούκισσα του Σάσεξ είχε εμφανιστεί σε μια διαδικτυακή συζήτηση μιλώντας για τον ρατσισμό και το δικαίωμα ψήφου, ενώ η  Μέγκαν Μαρκλ – σπάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο- μίλησε για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ,  ζητώντας από τον κόσμο να ψηφίσει για μία «αλλαγή».