Το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ αποφάσισε να φωτογραφηθεί με φουσκωμένη κοιλιά, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών, που τράβηξαν οι Luigi και Iango, το 25χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε φορώντας ένα αέρινο φόρεμα, που αποκαλύπτει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στις φωτογραφίες η Τζίτζι Χαντίντ κρατά χαρούμενη την κοιλίτσα της, γράφοντας στη λεζάντα «μεγαλώνοντας έναν άγγελο».

«Εκτιμώ όλη την αγάπη και τις όμορφες ευχές. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την δημιουργία τόσο ξεχωριστών εικόνων με τους φίλους μου», έγραψε σε άλλη φωτογραφία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εκατομμύρια followers της ενθουσιάστηκαν και τις άφησαν αμέτρητες ευχές στα σχόλια.

Το 25χρονο μοντέλο επιβεβαίωσε ότι περιμένει παιδί με τον σύντροφό της, τον Απρίλιο και μόλις πριν λίγο καιρό χάρισε στους θαυμαστές της μια ματιά της κοιλιάς της κατά την διάρκεια ενός βίντεο στο Instagram Live.

Η Τζίτζι Χαντίντ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσιλβανία για να προστατευτεί από την πανδημία του κοροναϊού, αλλά πλέον με τον σύντροφό της, Ζέιν Μάλικ, διαμένουν στη Νέα Υόρκη περιμένοντας την γέννηση της κόρης τους, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Σεπτέμβρη.

«Ο Ζέιν με την Τζίτζι  είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι και λατρεύουν αυτή την κοινή τους εμπειρία», σχολίασε πηγή του ζευγαριού

. «Διαβάζουν βιβλία για γονείς, ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο και διαλέγουν μαζί πράγματα για το μωρό. Οι δυο τους είναι πιο κοντά από ποτέ», πρόσθεσε.