Τις διακοπές της στην Πάρο συνεχίζει να απολαμβάνει η λατίνα σταρ του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ.

Η μεξικανή ηθοποιός απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι, μαζί με τον σύζυγό της, τον γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά – Ανρί Πινό.

Η διάσημη ηθοποιός και ο γάλλος επιχειρηματίας, γνωστός και ως «κ. Louis Vuitton» έφτασαν στο νησί με lear jet και κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι φιλοξενείται σε βίλα φίλων τους και κυκλοφορεί ελάχιστα στο νησί.

Ένα γρήγορο «πέρασμα» από τον προσωπικό λογαριασμό της Σάλμα Χάγιεκ στο Instgram πάντως, είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς πως η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, δεν χορταίνει το ελληνικό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σάλμα Χάγιεκ δείχνει να μαθαίνει να διασκεδάζει χορεύοντας με ελληνικό στυλ…

Μάλιστα, στο σχόλιό της, που συνοδεύει τις δημοσιεύσεις της, αναφέρει: «Ξεκίνησα το βράδυ μου δείχνοντας ωραία, περιμένοντας υπομονετικά για το δείπνο μου. Εξι ώρες αργότερα έσπαγα πιάτα όπως επιτάσσει η ελληνική παράδοση».

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε η Σάλμα Χάγιεκ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεσηκώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους: