Συνδυάζεις δύο πράγματα που δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ ξανά μαζί και ο κόσμος αλλάζει.

Κι αυτό γιατί δημιουργείται μία νέα, κυριολεκτικά μοναδική χημεία, που φτιάχνει την ενδοεπικοινωνιακή σας σχέση, αλλά και την σεξουαλική.

Έρευνα και εξήγηση

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cosmopolitan.co.za, μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Ludwig Maximilian University του Μόναχου λέει πως η άποψη ότι το σεξ είναι καλύτερο στην αρχή μίας σχέσης είναι ένα κατάφωρο ψέμα.

Οι ερευνητές που κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα «Αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στην διάρκεια της σχέσης;» ζήτησαν από 3.000 ανθρώπους μεταξύ 24 και 41 ετών να επιλέξουν πότε ήταν πιο ικανοποιημένοι με την σεξουαλική τους ζωή ως ζευγάρι.

Τα αποτελέσματα μίλησαν από μόνα τους. Έτσι ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική ικανοποίηση κορυφώνεται στο τέλος του πρώτου χρόνου. Και μετά αρχίζει να παίρνει την κατιούσα

Εντάξει μπορεί να μη μάθαμε κάτι που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ, αλλά επιβεβαιώσαμε πόσο σημαντική είναι η οικειότητα προκειμένου να προκύψει συναρπαστικό σεξ.

Βλέπεις, σύμφωνα με την έρευνα, μετά από έναν χρόνο μαζί, ένα ζευγάρι είναι εξοικειωμένο με τις προτιμήσεις και τα «θέλω» του συντρόφου του και κατά συνέπεια βάζει τα δυνατά του για να τα εκπληρώσει.

Άλλο ένα αποτέλεσμα της έρευνας είναι ότι τα ζευγάρια που τσακώνονται είναι, κατά γενική ομολογία, λιγότερο ικανοποιημένα από την σεξουαλική τους ζωή.