Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν, καθώς έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Μπορεί η είδηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του Εντ Σίραν να έγινε γνωστή μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, σήμερα όμως ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του Τσέρι Σίμπορν, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία και υποδέχθηκαν την κόρη τους.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ο ίδιος ο Εντ Σίραν μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία στα οποία βλέπουμε τα χαριτωμένα καλτσάκια της νεογέννητης κόρης του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Εντ Σίραν γράφει:

«Ένα γρήγορο μήνυμα από εμάς, καθώς έχω μερικά προσωπικά νέα που θα ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας…

Πριν μια εβδομάδα περίπου, γέννησε την πανέμορφη και υγιής κόρη μας, την Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι μαζί της.

Μαμά και παιδί τα πάνε υπέροχα και πετάμε στα σύννεφα από χαρά. Ελπίζουμε ότι σε αυτήν την περίοδο θα μπορέσετε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή. Σας στέλνω πολλή αγάπη και θα σας δω όταν είναι η ώρα να επιστρέψω».

Ο Εντ Σίραν, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ, είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφό και τον γάμο και τον αρραβώνα του με την 28χρονη παίκτρια χόκεϊ, Τσέρι Σίμπορν.

Οι νέοι γονείς γνωρίζονται από τα μαθητικά τους χρόνια ενώ το ειδύλλιο τους ξεκίνησε το 2015.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Εντ Σίραν στο Instagram με την οποία ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του: