Κάποια ζώδια φοβούνται περισσότερο ορισμένα θέματα που ενδεχομένως να προκύπτουν στην πορεία μιας σχέσης, όπως η συνήθεια, η βαρεμάρα κλπ.

Κριός

Συζυγική βαρεμάρα: ο Κριός θέλει πάντα να υπάρχει ερωτικό και σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μην επαναπαύεσαι και μην βαριέσαι να ανακαλύψεις νέες πτυχές. Γκρίνια: η γκρίνια και τα κατεβασμένα μούτρα είναι το απόλυτο ξενέρωμα για έναν Κριό.

Ταύρος

Χαμένο ενδιαφέρον: ένας Ταύρος ενδιαφέρεται για πολλά (ίσως και για όλα), σε έναν σύντροφο ψάχνει κάτι αντίστοιχο. Κακή εμφάνιση: είσαι με έναν Ταύρο; Πρέπει να είσαι περιποιημένος και πάντα στην τρίχα. Λατρεύει την εικόνα και την περιποίηση

Δίδυμος

Μήπως να κάτσουμε σπίτι; Τον σκότωσες με αυτήν την ατάκα. Ο Δίδυμος γεννήθηκε για να είναι έξω. Δεν είναι σπιτόγατος! Ποια είναι αυτή; Μην ζηλεύεις ένας Δίδυμος σιχαίνεται την ζήλια. Έτσι και αλλιώς ξέρει όλον τον κόσμο!

Καρκίνος

Δεν θέλω να μιλήσουμε τώρα: Ο Καρκίνος τρελαίνεται να μιλάει με το ταίρι του για τα συναισθήματα τους. Αν είσαι κλειστός χαρακτήρας, θα τον τρελάνεις. Αδιαφορία: Μην αδιαφορείς για έναν Καρκίνο, καθώς όλη του η ζωή είναι ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τους άλλους.

Λέων

Θα βάλω ότι να’ναι: Αν βγαίνεις με ένα Λέων πρέπει να είσαι πάντα στην τρίχα! Σιχαίνεται τους ατημέλητους και «χύμα» ανθρώπους. Ζήλεια: Ζηλεύει πολύ, πάρα πολύ.

Παρθένος

Παραπονάκια: Μην παραπονιέσαι και μην γκρινιάζεις. Το κάνει αυτός και για τους δυο σας. Βάλτο όπου θες: Το κάθε πράγμα έχει συγκεκριμένη θέση στο σπίτι, μην παρατάς τα πράγματα σου εδώ και εκεί.

Ζυγός

Μην του λες πώς να ντύνεται και πώς να βάφεται. Επίσης μην κάνεις το λάθος να του πεις με ποιον θα βγαίνει και με ποιον όχι. Είναι ζώδιο της παρέας και της εικόνας.

Σκορπιός

Φοβάται την απιστία. Είναι by default πολύ ζηλιάρης. Η απιστία για αυτόν ωστόσο είναι από τις μεγαλύτερες φοβίες του. Πολλές φορές κάνει και φανταστικά σενάρια κι ας είναι ανύπαρκτα.

Τοξότης

Δεν του αρέσει να τον περιορίζουν. Είναι ζώδιο που θέλει να κάνει ταξίδια, περιπέτειες κλπ. Αν τον περιορίσεις εκτός ότι θα βαρεθεί, θα σε χωρίσει άμεσα και χωρίς να νιώθει καν άσχημα.

Αιγόκερως

Απεχθάνεται το ψέμα και αυτό συντελεί στο να είναι πολύ ειλικρινής. Αν ωστόσο καταλάβει ότι του είπες ψέματα, μπορεί να φτάσει ακόμη και στον χωρισμό. Χάνει εύκολα την εμπιστοσύνη του.

Υδροχόος

Είναι ζώδιο της δικαιοσύνης. Αν θες να τα πηγαίνετε καλά δε θα πρέπει ποτέ να του συμπεριφερθείς άδικα. Δε θα στο συγχωρέσει ποτέ και θα στο λέει για χρόνια ότι τον ενόχλησε.

Ιχθύς

Έχει φοβία εγκατάλειψης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι φοβάται πώς θα σε ερωτευτεί πολύ, θα νιώσει έντονα συναισθήματα και αγχώνεται μήπως τον εγκαταλείψεις. Κάτι τέτοιο θα τον σοκάρει!

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: