Η Lyn Slater έχει όλο το πακέτο. Η 65χρονη blogger μόδας, που συνεχίζει να αποδεικνύει ότι η ηλικία της δεν είναι καθόλου εμπόδιο στην επιτυχία της, έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, χαρακτήρα και αισθητική.

Αυτά τα τρία έφεραν ως αποτέλεσμα να γίνει αρκετά δημοφιλής ειδικά στο Instagram, κλείνοντας πολλές καλές συνεργασίες με οίκους μόδας κλπ.

Είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου και κοινωνική λειτουργός, αλλά έχει τη διάθεση να πηγαίνει κόντρα στα στερεότυπα για το τι πρέπει να φορούν οι γυναίκες στα εξήντα τους χρόνια.

Ο λογαριασμός της στο Instagram, είναι κυριολεκτικά μια «συλλογή» τέλειων ρούχων που είθισται να τραβάει την προσοχή, όπως αποφαίνεται και από τα εκατοντάδες σχόλια που έχει κάτω από τις αναρτήσεις της.

Η Slater ξεκίνησε το blog και τη σελίδα της στο Instagram, με το όνομα Accidental Icon, αφού συνάντησε μια φίλη έξω από μια επίδειξη μόδας και ξαφνικά άρχισαν να τη βγάζουν πολλές φωτογραφίες.

«Περιτριγυριζόμουν από φωτογράφους μόδας που τραβούσαν, νομίζοντας ότι ήμουν κάποια που ανήκει στον χώρο της μόδας», είπε στην Huffington Post. «Ήταν πραγματικά πολύ τυχαίο».

Δείτε τις φωτογραφίες της