Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη, η οποία ανάμεσα σε όλα μίλησε και για την περιπέτεια της με το ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Όλη η αλήθεια για το ροζ βίντεο

«Πριν από τρία χρόνια έγινε η ιστορία αυτή, όσο ήμουν στο My Style Rocks. Δεν ασχολούμαι πλέον με αυτό το βίντεο. Είχα κάνει πολλές αναφορές και κατέβηκε από το διαδίκτυο. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένωσα υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι ασχολούνταν με κάτι που με αφορούσε και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο. Απλά βγήκα και το έκανα όσο πιο αυθόρμητα γινόταν», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Δικαιωμένη δεν ασιθάνομαι σε καμία περίπτωση. Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω. Το βίντεο εμφανίστηκε τώρα για πρώτη φορά παρ’όλο που έχει γυριστεί πριν από 3 χρόνια. Δεν γνώριζα για την ύπαρξή του μέχρι που το είδα».

«Σε μία τέτοια περίπτωση στιγματίζεται η γυναίκα, ενώ ο άντρας φαίνεται μάγκας»

«Έλαβα πολλά μηνύματα, από πολλές γυναίκες. Μου έδωσαν δύναμη. Ένιωσα πολύ όμορφα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Ωστόσο τα δημόσια σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Αυτό μου έκανε εντύπωση», είπε η Ιωάννα Τούνη.

«Το κακό είναι ότι σε μία τέτοια περίπτωση στιγματίζεται η γυναίκα, ενώ ο άντρας φαίνεται μάγκας. Όλη αυτή η ιστορία μου κόστισε στην τελευταία μου σχέση. Ο πρώην σύντροφός μου δεν το άντεξε. Ό,τι και να πω θα ακουστεί άσχημο γι’ αυτόν οπότε δεν θα πω τίποτα. Όσο αντέχει ο καθένας. Προχωράμε», κατέληξε η ίδια.