Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του, για πρώτη φορά ως μπαμπάς.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, που συμπλήρωσε τα 47, γιόρτασε τα γενέθλιά του στο πλευρό της συζύγου του, Γεωργίας Αβασκαντήρα και τον μόλις 3,5 μηνών γιο τους.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα με τη σειρά της, θέλοντας να ευχαριστήσει τον σύζυγό της, του έκανε έκπληξη με μια εντυπωσιακή τούρτα πρωταγωνιστές της οποίας ήταν εκείνος και ο καρπός του έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της οποίες συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα εξηγώντας όλους τους λόγους για τους οποίους αγαπά τον ηθοποιό.

«Τον αγαπώ γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του πριν τον γνωρίσω, γιατί μετά τις 10:00 το βράδυ γυρνάει σπίτι με φακό κεφάλης, γιατί έμαθε να μαγειρεύει, πρώτη φορά στη ζωή του, ταν έγινε μπαμπάς,
γιατί ξυπνάει κάθε μέρα με κέφι, γιατί έχει πάντα ενέργεια να τραγουδάει στον γιο μας, γιατί είναι ο πιο αυθόρμητος και ευθύς άνθρωπος που ξέρω, γιατί είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει οποίος του το ζητήσει, γιατί έχει πάθος για ότι κάνει και πάνω από όλα γιατί με κάνει πάντα να βλέπω τη ζωή με ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία! Να τα εκατοστήσεις ζυγέ μπαμπά

Υ.γ. Ξέρεις ότι θα καταλήξουμε όπως στη τελευταία φωτό» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Γεωργία Αβάσκαντήρα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: