H Έλενα Χριστοπούλου ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα του Instagram, μοιράζεται με του διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Δεν είναι ωστόσο λίγε οι φορές που η ίδια ανοίγει την καρδιά και το μυαλό στους followers της, δημοσιεύοντας σκέψεις και συναισθήματα γύρω από ό,τι την απασχολεί.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram τη στάση ζωής που κατάφερε να κατακτήσει με τα χρόνια.

Η κριτής του «My Style Rocks», πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη και με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τον λάθος τρόπο που αντιμετώπιζε τον εαυτό της στο παρελθόν.

«Εγώ πια με βλέπω , με ακούω και δεν με διαπραγματεύομαι .. πολλές φορές δεν με μέτρησα σωστά και με ξόδεψα … #nomore ρε
Μπορεί να λείπω … δικαίωμα …. όμως δεν λείπω πια σε εμένα για όλα αυτά που μοιραζόμαστε χωρίς giveaways και χωρίς ιστορίες για αγρίους  για αυτά που μετράνε χωρίς αριθμούς!» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: