Κάποια ζώδια έχουν την τάση να είναι πιο πιστά και πιο αφοσιωμένα σε εσένα. Ακόμη και σε περιπτώσεις που έχετε τσακωθεί, δε θα πούνε το εκάστοτε μυστικό σας.

Καρκίνος

Δεν έχει χειρότερο από το να προδίδει την εμπιστοσύνη ενός ατόμου και έπειτα να πρέπει να μιλήσει και να κοιτάξει στα μάτια το άτομο αυτό.

Δε θα πει ποτέ το οποιοδήποτε μυστικό σου, γιατί ξέρει τι σημαίνει φιλία, σχέση ή ό,τι και δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσει αυτό που έχετε μεταξύ σας.

Λέων

Είναι πολύ περήφανος για τον εαυτό του και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει σε εσένα κάτι που θα έκαναν στον ίδιο και που δε θα του άρεσε εξίσου.

Επειδή είναι τίμιο άτομο, παρά τον εγωισμό και τα ναρκισσιστικά του στοιχεία, θεωρεί απαράβατο το να μπει στη διαδικασία να σε κρίνει «πισώπλατα» ή και να αποκαλύψει αυτά που του είπες.

Σκορπιός

Είναι εκείνος που θα κρατήσει το μυστικό σου για «αιώνες». Δεν έχει σημασία αν έχετε τσακωθεί ή όχι, θα είναι πιστός απέναντί σου ακόμη και μετά. Έχει έναν ψυχαναγκασμό με αυτές τις αξίες.

Θέλει να κρατάει αυτά που του λένε και να μην τα λέει, γιατί έχει αρκετή ενοχικότητα συν τοις άλλοις και δε θα μπορούσε να διαχειριστεί κάτι τέτοιο.