H εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, υποδέχεται την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενώνοντας «το παρελθόν με το παρόν» σε μία σύγχρονη συναυλία. Μαζί της εμφανίζονται οι μοναδικοί καλλιτέχνες Δήμητρα Γαλάνη, Μάριος Φραγκούλης και Νίκος Πορτοκάλογλου.

Από τον αισθαντικό «Άγγελο», το μοναδικό «Τράβα σκανδάλη» και  το δυναμικό «Κι όλα αυτά που φοβάμαι» μέχρι τις πιο κλασικές μουσικές της επιτυχίες όπως το  «Διθέσιο» και το  «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μας ταξιδεύει μελωδικά σε όλα όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Στον αέρα του MEGA έρχονται αξέχαστες επιτυχίες, όπως το αγαπημένο ραδιοφωνικό medley του «Δώδεκα» με το «Αν μου τηλεφωνούσες» με τη Δήμητρα Γαλάνη, αλλά και νέες μουσικές συναντήσεις, το «Δικαίωμα» με τον Μάριο Φραγκούλη και το «Δε μας συγχωρώ» με τον Νίκο Πορτοκάλογου.

Με το γνωστό ταμπεραμέντο, τη μοναδική ερμηνεία και το ανεξάντλητο ταλέντο της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βάζει και τη δική της υπογραφή στην αγαπημένη πλέον συνήθεια των τηλεθεατών, κάθε Παρασκευή βράδυ στο MEGA.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 23:10.