Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι οι «Roomies» και γίνονται συγκάτοικοι σε ένα cozy σπίτι που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.

Η πρώτη «επίσκεψη» στο σπίτι τους θα γίνει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ενώ θα δίνουν τηλεοπτικό ραντεβού μαζί μας κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:30 στο MEGA.

Μαρία, Κατερίνα και Ντορέττα, συναντούν φίλους, μαγειρεύουν, συζητούν, αστειεύονται, όπως ακριβώς κάνουμε όλοι στα δικά μας σπίτια. Κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ́, με μια ζεστή κούπα καφέ στα χέρια και σχολιάζουν την επικαιρότητα και όσα μας έκαναν εντύπωση μέσα στην εβδομάδα, με το δικό τους απολαυστικό τρόπο. Σερφάρουν στο ίντερνετ και παίρνουν θέση για τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα των social media.

Οι «Roomies» αγαπούν την παρέα και δεν το κρύβουν…Το κουδούνι του σπιτιού τους χτυπά συχνά και υποδέχονται αγαπημένους φίλους με τους οποίους συζητούν για όλους και για όλα.

Και σαν κορίτσια που θέλουν να φροντίζουν τον εαυτό τους, παίρνουν θέση μπροστά στον καθρέφτη και μοιράζονται τα δικά τους beauty μυστικά αλλά και ιδέες για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο όμορφη. Ακόμη, η κουζίνα γεμίζει μυρωδιές από νόστιμες και γρήγορες συνταγές που όλοι μπορούμε να ετοιμάσουμε στο σπίτι μας.

Η Ντορέττα, η Κατερίνα και η Μαρία είναι πάντα ενεργές στα social media καθώς διαβάζουν τα μηνύματα των τηλεθεατών και τους απαντούν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Είστε έτοιμοι για αυτή τη συγκατοίκηση;

ROOMIES: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY ΣΤΙΣ 16:30

 #Roomies #neoprogrammaepitelous

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

 

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΒΑRKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

ΕXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΕΥΘ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ : ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ