Με το πέρασμα των χρόνων, οι διατροφικές μας συνήθειες άλλαξαν και προσαρμόστηκαν βάσει του σύγχρονου τρόπου ζωής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναζητούμε το «γρήγορο» και «εύκολο» φαγητό  που έχει την τάση να είναι ανθυγιεινό. Ωστόσο, τα νέα ερευνητικά ευρήματα αλλάζουν ταχύτατα τα δεδομένα, και σε θέματα διατροφής, και μας προτρέπουν να ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή, συμβατή με τις ιδιαίτερες συνθήκες της ζωής μας, χωρίς όμως να επηρεάζεται από τους σύγχρονους μύθους που κατακλύζουν τα μέσα.. Έτσι, ο «Οδηγός Διατροφής για όλη την οικογένεια» ο οποίος εκπονήθηκε από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής PROLEPSIS με την αποκλειστική υποστήριξη της ασφαλιστικής εταιρείας INTERAMERICAN, ήρθε να καλύψει την ανάγκη να ενημερωθούμε σωστά και έγκυρα, συγκεντρώνοντας τη σύγχρονη επιστημονική γνώση για τη διατροφή.

Τι θα φάμε σήμερα; Πώς θα το μαγειρέψουμε; Πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε το μεσογειακό μοντέλο διατροφής; Τι πρέπει να τρώμε και πόσο, σε κάθε ηλικία; Οι απορίες είναι πολλές. Όλες όμως βρίσκουν απαντήσεις δοσμένες με κατανοητό, ευχάριστο, αλλά πάνω από όλα με αξιόπιστο και έγκυρο τρόπο στον «Οδηγό Διατροφής για όλη την οικογένεια».

Η βιβλιοθήκη μας λοιπόν από σήμερα μπορεί να γίνει πιο πλούσια και όλοι εμείς πιο υγιείς αν κατεβάσουμε τον πρώτο «Οδηγό Διατροφής για όλη την οικογένεια» και υιοθετήσουμε τις πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές που υπάρχουν σε αυτόν.

Οι αναγνώστες του vita.gr μπορούν να παρακολουθήσουν στην online συζήτηση που ακολουθεί την παρουσίαση του πληρέστερου και πλέον σύγχρονου Οδηγού Διατροφής για όλη την οικογένεια. Ο κος Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Marketing της INTERAMERICAN, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι η διατροφή αποτελεί έναν τομέα εξαιρετικού ενδιαφέροντος για την INTERAMERICAN, η οποία αγκαλιάζει την υγεία και την ευζωία συνολικά και επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε τομείς που αγγίζουν την ποιότητα ζωής του κάθε ανθρώπου. Η Δρ. Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, PROLEPSIS, μιλά για την σημαντικότητα και την χρησιμότητα του Οδηγού τονίζοντας ότι δημιουργήθηκε βασισμένος στην επιστημονική γνώση, με την εγγύηση μελετών από καταξιωμένους καθηγητές πανεπιστημίων και αποτελεί τον οδηγό μας στην πρόληψη και στην ευζωία.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να ζήσουμε ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα!

Αποκτήστε και εσείς τον «Οδηγό Διατροφής για όλη την οικογένεια», δωρεάν, ΕΔΩ.

Και παρακολουθήστε τα όσα είπαμε στο παρακάτω video:

Ακολουθήστε το στο Google News