Υλικά για 4 μερίδες

2 μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι

Γλυκιά πάπρικα, προαιρετικά

Διαδικασία

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες και τις απλώνουμε σε μια στρώση πάνω σε χαρτί κουζίνας. Τοποθετούμε χαρτί κουζίνας και πάνω από τις ροδέλες και στη συνέχεια βάζουμε από πάνω ένα ταψί. Πιέζουμε ελαφρώς το ταψί προς τα κάτω, ώστε να βγάλουν τα κολοκυθάκια την έξτρα υγρασία. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και απλώνουμε λαδόκολλα στο ταψί. Λαδώνουμε τη λαδόκολλα με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε τις ροδέλες σε μία στρώση πάνω της. Επειτα, λαδώνουμε την πάνω επιφάνεια των τσιπς με λίγο ελαιόλαδο και τους ρίχνουμε αλάτι και πάπρικα για έξτρα γεύση. Ψήνουμε για μιάμιση – δύο ώρες, μέχρι τα τσιπς μας να γίνουν τραγανά και χρυσά στο χρώμα.