Ο γοητευτικός τραγουδιστής, Σάκης Αρσενίου, αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδελφό , στην προσωπική του ζωή αλλά και την… ανίκητη βλακεία!

«Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»

«Mε τον αδελφό μου (ο οποίος έπαθε εγκεφαλική παράλυση λόγω ιατρικού λάθους) είναι μια κατάσταση στην οποία έχω μεγαλώσει. Μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να γίνει έτσι. Το θεωρώ ευλογία να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο στο σπίτι σου και να τον μεγαλώνεις όπως μας έχουν μεγαλώσει οι γονείς μας. Μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα, βλέπεις αλλιώς τη ζωή και κάθε μέρα μαθαίνεις».

«Φυσικά και έχω βρεθεί σε περιστατικό όπου κορόιδευαν κάποιο παιδί με νοητική υστέρηση, έχω επέμβει αλλά σε αυτές περιπτώσεις δεν πρέπει να επεμβαίνεις γιατί το νοητικό επίπεδο αυτών των ανθρώπων, που σχολιάζουν τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν πρόβλημα, είναι χειρότερο. Δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς με αυτούς τους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Η βλακεία είναι ανίκητη και, αν δεις χαζό άνθρωπο, καλύτερα μην παίζεις».

«Δυστυχώς η σχέση μου με τα social media είναι πολύ καλή» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο Σάκης Αρσενίου. «Θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή προβολή της δουλειάς μας γιατί, αν δεν έχεις αυτή τη στιγμή Instagram και Facebook, δεν διαφημίζεσαι. Για μένα αν μπορούσα να τα ακυρώσω τελείως από όλο τον κόσμο, θα το έκανα. Γιατί έχει χαθεί η πραγματική επικοινωνία τελείως».

Δείτε την συνέντευξη του

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: